Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken Verkoop

Exclusieve samenwerking met ING

Samenwerking gestart met ING

Met gepaste trots presenteert TopParken een samenwerking met ING, een sterke en betrouwbare partner op het gebied van financiering van een tweede huis. Zo kunt u beter een overwogen keuze maken in het aankoopproces van een eigen vakantiewoning. 

Voor TopParken is het erg waardevol om potentiële kopers de mogelijkheid te bieden om bij de aankoop van een recreatiewoning gebruik te maken van de kennis en ervaring van de adviseurs van ING. Een eigen vakantiewoning kan namelijk op diverse manieren gefinancierd worden. De specialisten van ING helpen u met uw zoektocht naar een eigen recreatiewoning in Nederland door onder andere:

  • Een gratis oriënterend (hypotheek)gesprek
  • Een financiële check 
  • Een oriëntatiedocument met financiële mogelijkheden 
  • Ruime hypotheekmogelijkheden

We staan voor u klaar 

Heeft u vragen over het aankoopproces van een vakantiewoning of wenst voor andere vragen u contact met een van onze verkoopadviseurs? Maak dan vrijblijvend een afspraak, of vraag de brochure aan. We staan voor u klaar bij de zoektocht naar een eigen vakantiewoning in Nederland.

Financieringsopties

Wilt u meer weten over de verschillende financieringsopties van een eigen vakantiewoning in Nederland, zoals financiering uit eigen middelen, met een lening vanuit een b.v. of met een hypotheek? Lees dan onderstaand blog! 

 

Lees ook ondere andere blogs ⤵️