Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken Verkoop

House Vision aflevering 4: Waterrijk Resort Lexmond

  • Nieuwe vakantiewoningen te koop
  • Te zien in House Vision
  • Kom Lekdijk 38b in Lexmond
  • Maak écht kennis

Aflevering 4: Resort Lexmond

In aflevering 4 van House Vision, op zaterdag 17 augustus en zondag 18 augustus, is een van de nieuwste vakantieparken van TopParken te zien, Resort Lexmond. In deze aflevering wordt de kijker meegenomen in het bedrijf TopParken. Marketing manager Chadli Hachani vertelt hoe TopParken ervoor zorgt dat het aan zowel woningeigenaren als vakantiegasten werkelijk niets ontbreekt. Uiteraard wordt ook Resort Lexmond zelf, de vakantiewoningen en de omgeving prachtig in beeld gebracht. Zo bekijkt Koert-Jan twee typen vakantiewoningen, bezoekt hij het restaurant en kijkt hij vanaf het strand uit over rivier de Lek. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan onze brochure aan.

Hier start de zoektocht naar uw nieuwe vakantiewoning

Wilt u zelf kennismaken met Resort Lexmond? Plan dan vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. U kunt dan samen met een van onze adviseurs de vakantiewoningen bezichtigen en het vakantiepark verkennen.

    Bezichtig de woningen en faciliteiten
    Maak kennis met TopParken
    Persoonlijk en deskundig advies
    Informatie over verhuur opbrengsten

Over Resort Lexmond

Op Resort Lexmond bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een vakantiepark aan het water. Resort Lexmond is gelegen in een natuurrijke omgeving, direct aan rivier de Lek in het Utrechtse Lexmond. Op het vakantiepark staan dan ook groen en rust centraal. Het gebied rondom dit vakantiepark staat bekend om zijn écht Nederlandse omgeving met polders, molens en landschappen. In de omgeving zijn de mogelijkheden voor wandel- en fietstochten dan ook oneindig, te denken aan in Het Groene Hart van Nederland en de Utrechtse Heuvelrug. Daarbij is een uitstapje naar de binnenstad van Utrecht en diverse toeristische bezienswaardigheden, zoals het Spoorwegmuseum en de Oude Hollandse Waterlinie, ook zo gemaakt. Ons vakantiepark is geopend vanaf 1 april tot en met 31 oktober.  

Aanbod vakantiewoningen 

Op Resort Lexmond zijn nieuwe vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of voor verhuur. Alle vakantiewoningen zijn beschikbaar voor bezichtiging indien u hierin geïnteresseerd bent.

HouseVision
RTL

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️