Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken Verkoop

House Vision aflevering 5: Resort de Brabantse Kempen

Dit event is geweest. Uiteraard bent u alsnog van harte welkom op Resort de Brabantse Kempen. Plan hiervoor vrijblijvend een bezichtiging in of bezoek een van onze andere informatiedagen.

  • Te zien in House Vision
  • Gloednieuw vakantieresort in Brabant
  • Nieuwe vakantiewoningen te koop
  • Heel veel faciliteiten
  • Wellenseind 9, Lage Mierde

Aflevering 5: Resort de Brabantse Kempen

Aflevering 5 van House Vision is alweer de laatste aflevering van de reeks uitzendingen van TopParken. Op 24 en 25 augustus is voor het eerst Resort de Brabantse Kempen te zien! Dit gloednieuwe vakantiepark is recent geopend en ook de verkoop van vakantiewoningen is pas net gestart. Presentatrice Nana neemt potentiële kopers mee over het park en de prachtig omgeving. Het park is namelijk gelegen in het gelijknamige natuurgebied “De Brabantse Kempen” en ligt vlak bij bijvoorbeeld Safaripark Beekse Bergen. Op het park zelf bevinden zich heel veel faciliteiten, waarvan sommige nog in aanbouw zijn, zoals een buitenzwembad, binnenzwembad, restaurant, parkwinkel, midgetgolfbanen, padelbanen en diverse speeltuinen. Uiteraard is er een breed aanbod gloednieuwe vakantiewoningen te koop welke voor privégebruik gekocht kunnen worden of voor de verhuur. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan onze brochure aan.

Informatiedagen tijdens House Vision uitzendingen

Wilt u zelf kennismaken met Resort de Brabantse Kempen? Kom dan vrijblijvend langs tijdens onze informatiedagen op 24 en 25 augustus. U kunt dan samen met een van onze adviseurs de vakantiewoningen bezichtigen en het vakantiepark verkennen. Wegens verwachte drukte adviseren wij u wel vooraf een afspraak in te plannen.

    Bezichtig de woningen en faciliteiten
    Maak kennis met TopParken
    Persoonlijk en deskundig advies
    Informatie over verhuur opbrengsten

Over Resort de Brabantse Kempen

Resort de Brabantse Kempen is een splinternieuw vakantieresort in het zuiden van Nederland, in Lage Mierde. Het vakantiepark is ideaal voor elk reisgezelschap door de vele parkfaciliteiten, waaronder een buitenzwembad met glijbaan, winkel, padel- en midgetgolfbaan, restaurant met terras en speeltuin. U zal zich op dit vakantiepark geen enkel moment vervelen! De vakantiewoningen zijn geschikt voor 6 personen en bieden al het comfort van thuis.

Ook rondom het vakantiepark is voor jong en oud genoeg te beleven. Wandel of fiets door het nabijgelegen natuurgebied de Brabantse Kempen, ga op avontuur in de Efteling of Safaripark Beekse Bergen of bezoek buurland België. Daarbij kunt u in omliggende dorpen zoals Reusel en Hapert de Brabantse gastvrijheid proeven in de gezellige cafés en restaurants. 

Aanbod vakantiewoningen 

Op Resort de Brabantse Kempen zijn nieuwe vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of voor verhuur. Alle vakantiewoningen zijn beschikbaar voor bezichtiging tijdens de informatiedagen van 24 en 25 augustus.

HouseVision

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️