Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Immobilien
  House Vision informatiedagen in koninklijk Lage Vuursche

House Vision aflevering 3: het Koninklijke Lage Vuursche

  • Luxe vakantiewoningen te koop
  • Voor het eerst te zien in House Vision
  • Koudelaan 25 in Lage Vuursche
  • Kom écht kennismaken

Aflevering 3: Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche is te zien in aflevering 3 van House Vision, op zaterdag 10 augustus om 17.30 uur en zondag 11 augustus om 10.25 uur (herhaling). De omgeving van het vakantiepark staat in het teken van koninklijk genieten en niet alleen om Prinses Beatrix in Lage Vuursche woont. In de omgeving wordt u namelijk omringt door paleizen, kastelen en landgoederen zoals Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld en Landgoed Eyckenstein. In deze prachtige omgeving is ook Résidence Lage Vuursche gelegen, een luxe vakantiepark wat pas kort geleden geopend is. Op het vakantiepark zijn luxe en duurzame vakantiewoningen te koop met een grote eigen tuin met veel privacy​​​​​, deze zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan onze brochure aan.

Hier start de zoektocht naar uw nieuwe vakantiewoning

Wilt u zelf kennismaken met Résidence Lage Vuursche? Plan dan vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. U kunt dan samen met een van onze adviseurs de vakantiewoningen bezichtigen en het vakantiepark verkennen. Als u uw vakantiewoning wenst te verhuren, kunt u ook meer informatie verkrijgen over het hoge te behalen rendement. 

    Bezichtig de woningen en faciliteiten
    Maak kennis met TopParken
    Persoonlijk en deskundig advies
    Informatie over verhuur opbrengsten

Over Résidence Lage Vuursche

Résidence Lage Vuursche ligt in een bosrijke omgeving, in het populaire Lage Vuursche. Dit historische dorpje trekt jaarlijks vele bezoekers uit binnen- en buitenland vanwege de natuurrijke ligging nabij de Randstad, de achttien- en negentiende-eeuwse huisjes en de vele landgoederen in de omgeving. Op het vakantiepark, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, staan rust, groen en kwaliteit centraal. Het park straalt daarbij luxe en comfort uit, passend bij uw wensen en behoeften. De vakantiehuizen zijn duurzaam in gebruik, om onze ecologische voetafdruk op de omgeving zoveel mogelijk te verminderen.

Proef alvast de sfeer van Résidence Lage Vuursche

HouseVision
RTL

Aanbod vakantiewoningen 

Op Résidence Lage Vuursche zijn nieuwe vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of voor verhuur. Alle vakantiewoningen zijn geopend voor bezichtiging tijdens de informatiedagen.

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️