Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken Verkoop
  House Vision informatiedagen op Park Westerkogge

House Vision informatiedagen op Park Westerkogge

  • Vakantiewoningen te koop nabij Hoorn
  • Te zien in House Vision
  • Lijsbeth Tijsweg 7 in Berkhout
  • Kom écht kennismaken en laat u inspireren

Aflevering 2: Park Westerkogge

Bent u al een tijdje aan het zoeken naar een eigen vakantiewoning aan het water van Noord-Holland en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan is Park Westerkogge misschien wel hét vakantiepark waar u naar op zoekt bent. Park Westerkogge is gelegen vlakbij het Markermeer, het IJsselmeer en (o.a. Hoorn) en beschikt over een ruim aanbod vakantiewoningen. Alle woningen hebben een grote eigen tuin met veel privacy​​​​​​, zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie. Sommige kavels zijn direct gelegen aan het water.

 

Maak kennis met het vakantiepark

Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus is Park Westerkogge te zien in House Vision op RTL 4. Mis deze afleveringen niet, want hierin wordt u samen met Koert-Jan en Nana geïnspireerd bij de zoektocht naar een eigen vakantiewoning! In de aflevering maakt u kennis met het vakantiepark, de vakantiewoningen en de veelzijdige omgeving van het park. We heten u van harte welkom om zelf kennis te maken met Park Westerkogge. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak, of vraag voor meer informatie de parkbrochure aan. 

    Bezichtig de woningen en faciliteiten
    Maak kennis met TopParken
    Persoonlijk en deskundig advies
    Informatie over verhuur opbrengsten

 

Over waterrijk Park Westerkogge

Park Westerkogge is een waterrijk vakantiepark gelegen in een van de mooiste gebieden van Nederland, de Rijp. Op korte afstand van het park bevindt zich niet alleen het IJsselmeer en het Markermeer maar ook de toeristische trekpleisters zoals Hoorn en Volendam. Ook Amsterdam is gemakkelijk te bereiken vanaf het vakantiepark. Deze locatie maakt Park Westerkogge niet alleen populair bij de Nederlanders maar vooral ook bij Duitse toeristen.

Proef alvast de sfeer van Park Westerkogge

HouseVision
RTL

Aanbod vakantiewoningen op Park Westerkogge

Op Park Westerkogge zijn nieuwe vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of voor verhuur. Alle vakantiewoningen zijn geopend voor bezichtiging tijdens de informatiedagen.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️