Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken Verkoop

TopParken is te zien in House Vision (RTL4)

TopParken is te zien in House Vision!

In juli en augustus was TopParken te zien in House Vision, een bekend televisieprogramma dat elke zaterdag en zondag op RTL 4 wordt uitgezonden. Vanaf februari 2025 zijn de afleveringen opnieuw te zien op RTL 4. In het programma wordt inspiratie gegeven over het kopen van een vakantiewoning in het binnen- of buitenland. In de verschillende afleveringen worden vijf vakantieparken van TopParken gepresenteerd. Door dit programma inspireren we u samen met de presentatoren Koert-Jan en Nana over onze grote variatie aan vakantieparken, vakantiewoningen en de veelzijdige omgevingen. Maak kennis met de bosrijke Veluwe, het koninklijke Lage Vuursche, het waterrijke Noord-Holland en de bruisende provincie Utrecht. 

Over TopParken in House Vision 

Presentator Koert-Jan de Bruin en presentatrice Nana Piguillet-Appiah van House Vision nemen u in de afleveringen mee naar verschillende vakantieparken van TopParken. Samen met potentiële kopers gaan ze op zoek naar de ideale vakantiewoning in Nederland. Ze laten hen en de kijkers van het programma kennismaken met verschillende vakantiewoningen en geven daarbij meer informatie over het vakantiepark en de omgeving. 

Vijf projecten in House Vision 

In de afleveringen van House Vision worden vijf vakantieparken van TopParken belicht; Park Westerkogge, Bospark Ede, Résidence Lage Vuursche, Resort Lexmond en Resort de Brabantse Kempen. De laatste vier genoemde vakantieparken zijn de nieuwste projecten van TopParken. De vakantiewoningen die beschikbaar zijn op deze vakantieparken zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. De unieke ligging van deze vakantieparken, in een bos- en/of waterrijke omgeving en nabij toeristische attracties en grote steden, maakt van deze vakantieparken de ideale locatie voor een eigen vakantiewoning. De vakantieparken liggen elk in een totaal andere omgeving, wat zorgt voor een veelzijdige serie van vijf afleveringen in House Vision. In onze brochure leest u meer over het aanbod, de faciliteiten op het vakantiepark, de omgeving en de mogelijkheden.

Mis het niet!

Bent u benieuwd naar deze vakantieparken? Vergeet dan niet om de uitzending van de afleveringen van House Vision te noteren in uw agenda. Alle afleveringen zijn ook terug te kijken via Videoland. 

🎥 Uitzendschema:

Bospark Ede
27 en 28 juli 2024
Herhaling op 15 en 16 februari 2025

Park Westerkogge
3 en 4 augustus 2024
Herhaling op 22 en 23 februari 2025

Résidence Lage Vuursche
10 en 11 augustus 2024
Herhaling op 1 en 2 maart 2025

Resort Lexmond
17 en 18 augustus 2024
Herhaling op 8 en 9 maart 2025

Resort de Brabantse Kempen
24 en 25 augustus 2024
Herhaling op 15 en 16 maart 2025

Ontdek ook ons andere aanbod

In totaal beschikt TopParken over 19 vakantieparken, waarvan er 5 te zien zijn in de afleveringen van House Vision dit jaar en volgend jaar. Bent u nieuwsgierig naar onze andere vakantieparken en de verschillende mogelijkheden van een eigen vakantiewoning in Nederland? Ontdek ons volledige aanbod via de onderstaande button of vraag de brochure aan. We heten u ook van harte welkom voor een bezichtiging op één van onze parken, zodat u de vakantie-beleving zelf kunt ervaren!